Edin elämässä on tapahtunut edistystä. Eilen huomasin yhtäkkiä, etteihän Edi ole sisälle pissannut pitkään aikaan ja osaa jo pyytää pihallekin. Nyt varmaan tapahtuu jokin hirveä taantuma, kun pääsin asialla kehumaan.

Eilen Toni oli Edin kanssa metsälenkillä ollessaan nähnyt pyyn lähtevän maasta. Sitten vaan kävellyt Edin kanssa siitä kohdasta niin jotakin oli tapahtunut meidän luppakorvan sisimmässä. Hajut olivat kiinnostaneet yht'äkkiä paljonkin ja siinä oltiin sitten isännän kanssa ihmetelty hajuja. Toni ei kuitenkaan ollut alkanut nuuhkimaan ;)

Joopasen joo. Huonot on jutut. Mutta ei ylittäne uutiskynnystä.  Edistä vielä sen verran, että koiruuden kanssa kun kampesin aamulla lenkille niin näytti, että se sanoo kohta jotakin tyyliin hullusta ämmästä. Piti mennä jo kuuden jälkeen, et kerkesi töihinkin ajoissa, Toni meni viime viikolla kymppiin, niin se kerkesi käyttään Edin ja ihan ihmisten aikaan. No, virkoshan se Edikin, kierrettiin tuolta teiden kautta mehtään ja siellä koiralla oli jo kunnon vauhti päällä.

Vilman kanssa ollaan tässä suunniteltu sen synttäreitä. Neljäs vuosi tulee täyteen, äkkiä se aika menee.