Ja toivottavasti myös blogin hiljaiselon. Koko loma meni siis Kainuussa ja siihen mahtui monenmoista. Kanakoirakerhon treenit, muumi-konserttia, Edi oppi uimaan kunnolla, sadetta, takkatulta, puusaunan lämpöä ja tottakai lasten mielipuuhaa - uimista. Vesi oli kyllä järkyttävän kylmää näin heinäkuun vedeksi, mutta ei haitannut ainkaan kirppu-osastoa.

Tämä päivä meni minulla töissä ollessa, pientä orientoitumista kaivataan vielä että päästään työrytmiin takaisin. No, sen verran kiirettä näyttää pitävän, että eiköhän tästä päästä taas oravanpyörään mukaan.

Eilen oltiin yhteydessä Edin kasvattajaan, kyseltiin vähän ohjeistusta metsästyskautta ajatellen. Hyviä ohjeita tuli ja pyritään niiden myötä menemään. Jospa sitä kohta uskaltaa taas lähteä metsään Edin kanssa, ettei törmätä linnunpoikasiin.

Eilen lenkkeilin Edin ja lasten kanssa. Orava juoksi meidän ohi ja Edi läväytti sille seisonnan, mukavan näköistä ja itselle aivan huippuhyvä mieli siitä. Mutta nyt rupean suunnittelemaan näto-harkkoihin menoa.