2134545.jpg

Talvisia tunnelmia tarttui Kainuusta mukaan viikonloppuna. Nyt täälläkin näyttää onneksi paremmalta tuon kelin puolesta. Iltapäivälläkin satoi lunta hiljalleen maahan. Lähtölaskenta joulua kohti lähenee toden teolla, enää seitsemän työpäivää ja sitten kahden viikon loma. Niin, mitähän sitä joululomalla tekisi? Puolet ekaviikostahan menee jouluvalmisteluissa ja loppu öllötellessä. Seuraavalla viikolla aika kuluu varmaan ihan lasten kanssa kotona touhottaessa ja kotihommissa. Tulis vaan lunta oikein kunnolla!
Jouluvalmisteluita on pakko alkaa hoitamaan jo nyt. Yhden satsin lanttulaatikoita olenkin jo tehnyt, nyt tarkoitus on ruveta urakoimaan vielä toinen annos ja porkkanalaatikot viikonloppuna. Paketteihin on tullut myös neulottua kaikenlaista. Kävin muuten juttukeikalla ihanassa vanhanaikaisessa joulukylässä Kempeleessä. Siitä kannattaa katsoa juttu paikallis.tv -sivuilta.
Edilläkin meinaa se haljennut kynsi edelleen vaivata. Se tarkoittaa sitä, että lyhyiden lenkkien vuoksi koiralla tahtoo olla ylimääräistä virtaa. No nyt ostettiin sellainen superkallis koirien tassunsuoja, jospa se antaisi jalalle mahdollisuuden parantua. Se kun tahtoo olla aika olennainen osa Ediä tuo takajalkakin ;)

2134608.jpg

2134604.jpg

2134559.jpg


2134580.jpg


Ei muuta kuin oikein mukavaa joulunodotusta kaikille ja toivottavasti saan otettua vielä jonkun kuvan ja tunnelman ylös ennen joulua!